Deelgenomen aan de Emovia EV tour

Mijn eigen Volvo Amazon combi ombouw project duurt eeuwen vanwege mijn perfectionisme en niet afsnijden. Dan maar valsspelen?

My own 1967 Volvo Amazon wagon conversion project takes ages

Deelgenomen aan een EV tour. Gave ervaring! Regeneratief remmen is geweldig. Niet mijn type auto, maar ben jaloers op het CCS opladen. Verhoogt de drive om mijn project snel af te ronden. Misschien de aanpak kiezen om te beginnen met onvolledige software. Bedankt Emovia en Van Mossel en bedankt Martijn voor de ‘hoe haal je het meeste uit het rijden met de Kia’ tech tips.

Participated in an EV tour Great experience Love the regenerative1692940083 663 Participated in an EV tour Great experience Love the regenerative1692940083 398 Participated in an EV tour Great experience Love the regenerative

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate