Corona velgen op Volvo 244 GLE gezet

Corona velgen gemonteerdMooi weer, dus prima buiten sleutelen! Vandaag ook even de Corona velgen op m’n 244 gezet die ik wat langer geleden gekocht eigenlijk voor mijn 245 had gekocht. Ook meteen de Corona wieldoppen gefixt en erop gezet. Staat erg mooi al zeg ik het zelf. Verder de motorkap gewassen en een beginnetje gemaakt met even in de was zetten.

1 gedachte over “Corona velgen op Volvo 244 GLE gezet”

  1. Helemaal geweldig: wát een jeugdsentiment. Ik weet nog dat m’n ouders een Volvo 244 hadden (de eerste die ik mij herinner) en sindsdien ben ik verknocht aan het merk, hoewel ik zelf een ander merk rijd, Dacia Logan.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate