Condensor en droger voor airco Volvo 940

airco condensor en droger 940Voor mijn 940 had ik bij mijn onlangs geleverde bestelling bij Voordeelparts.nl ook een droger en condensor voor mijn airco besteld. Deze waren niet op voorraad en zouden met enkele weken worden nageleverd. Ik was blij verrast om te horen dat ze er toch al waren. Het is nu niet echt airco weer, maar wel fijn om weer goed voor elkaar te hebben. Ook om snel vocht uit de auto te krijgen in de winter is een airco handig. Binnenkort maar eens echt sleutelen aan de 940.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate