Complete M47 vijfbak met telleraandrijving opgehaald

M47 met telleraandrijvingTijdens mijn zoektocht voor een aandrijf tandwiel en huisje voor de M47 met mechanische telleraandrijving die ik laatst gekocht had, kwam ik een complete M47 vijfbak tegen. Die heb ik ook maar gekocht. Dan kan ik altijd nog kijken of ik een tandwiel en huisje vind voor die andere en/of die eventueel weer verkopen.

Degene van wie ik hem gekocht heeft, wilde hem in zijn Volvo 142 zetten, maar heeft daar inmiddels nog mooiere plannen mee. Dat wordt een echte rally auto en hij zet er een Ford T9 bak onder.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate