Combi opgehaald en weer thuis

Na iets meer dan twee maanden klussen bij en met Oldtimer Service Overmars in Raalte is de body nu (voor nu) lasklaar. Daarom weer opgeladen bij Peter.

combi opgehaald bij overmars oldtimer service

En thuis met m’n zoontje weer afgeladen.

afladen thuis met Sven

Staat hij weer lekker dicht bij en in een iets verwarmde ruimte.

combi weer thuis

Nu aan de slag met verdere ombouw specifieke zaken zoals de kabelboom, frame voor de controller en de batterijen. Daarna gaat hij weer helemaal uit elkaar en wordt hij gestraald en gaat hij in de epoxy.

Peter, bedankt voor je vakmanschap en de leerzame tijd!

oldtimer service overmars body klaar

Aanrader dus wat mij betreft voor als je een (deel)restauratie, schadeherstel of custom project wilt laten doen. Zelf bouwt hij bijvoorbeeld een Volvo 145 op met techniek uit een S80 en in de hal stond een oude BMW die hij voorziet van moderne techniek. Meer info op www.oso-restauratie.nl.

Update

Al eerder bleek dat de vorm van de motorkap niet helemaal goed was rond het midden boven het voorspatbord uitkwam. Wellicht heeft er een keer wat gereedschap onder gelegen tijdens het dichtdoen. Dit was thuis makkelijker op te lossen dan bij Peter. Mijn plafond is namelijk lekker laag.

motorkap richten met potkrik

Na met beleid wat drukken is de vorm van de motorkap nu goed.

motorkap gericht

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate