Chrome nummerplaatrand op Volvo 144GL gezet

chroom nummerplaatrandAangezien mijn verkochte 1800ES naar een liefhebber in Frankrijk gegaan is, heb ik hem zonder nummerborden en dus zonder chromen randjes verkocht. Op de voorkant van m’n 144GL zat weliswaar een luxe nummerplaat met opgelegde letters, maar nog geen chrome rand. Deze heb ik er dus maar even opgezet. Staat toch een stuk mooier!

Moet alleen nog op zoek naar een nieuwe sierstrip voor de motorkap en de linker voordeur.

2 gedachten over “Chrome nummerplaatrand op Volvo 144GL gezet”

  1. Lars, ik heb weliswaar geen Volvo maar een Mb van 1972 en ben nu op zoek naar chrome nummerplaatranden. Heb je enig idee waar ik deze kan verkrijgen/kopen?
    Gr Chris

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate