Camper overgeschreven en geschorst

overgeschreven en geschorstTegelijk met de camper kreeg ik gisteren ook de autopapieren en kon ik hem vandaag overschrijven en op mijn naam zetten. Omdat hij nog geen APK heeft en niet verzekerd is, heb ik hem uiteraard ook meteen geschorst.

Verder nog even geprobeerd of hij vandaag na een nachtje aan de acculader wel wilde starten. Voor de zekerheid even wat tikjes gegeven op de startmotor omdat die toch ook vast leek te zitten. Daarna proberen, en ja! hij startte. Wat loopt zo’n luchtgekoelde boxermotor eigenlijk mooi.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate