BW55 en B21A onderblok met weinig kilometers gekocht

BW55 160000Vandaag een BW55 automaatbak en onderblok van een B21A opgehaald die maar 160.000 kilometer hadden gelopen. Het paste gelukkig zo in de kofferbak van m’n 244. Uit de automaatbak kwam mooie rode ATF, dus die heeft inderdaad weinig geleden. Uiteindelijk ga ik het staartstuk van de BW55 overzetten naar de AW71L die ik laatst gekocht had. Daarmee creĆ«er ik een viertraps automaat met lockup met een mechanische telleraandrijving voor m’n 244.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate