Brunox antiroest op motorkap 240 en dak Amazon

brunox motorkaprandEen tijd geleden had ik een gratis proefmonster van Brunox aangevraagd en ontvangen. Dit is roestomvormer en primer in een. Nu het nattere weer en de winter er weer aankomt, hoog tijd om even wat roestplekken te conserveren. In de eerste plaats de motorkaprand van mijn 244 GLE. Die had wat kleine roestblaasjes. Verder had het dak van mijn Amazon al een tijdje een vervelende steeks dikker wordende plek in de lak op het dak bij de dakgoot. Vandaag dan toch de lak maar weggehaald en het ziet er inderdaad niet best uit. Even conserveren is een eerste stap, maar ik moet er nog wel wat meer mee aan de slag om het weer te herstellen.

dak

Het spul lijkt de roest inderdaad erg effectief te lijf te gaan. Het wordt allemaal mooi omgezet naar een zwarte laag.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate