Blauwe volledig leren Volvo 850 stoelen gekocht

leren 850 stoelenOmdat ik de voorstoelen in mijn 245 niet lekker vind zitten, heb ik twee mooi bij het interieur passende volledig leren stoelen gekocht. Ze hebben wel even wat onderhoud nodig, maar zien er nog prima uit. Wel even kijken hoe ik de airbags uit kan zetten. En natuurlijk een frame maken waardoor ze in m’n 240 passen.

4 gedachten over “Blauwe volledig leren Volvo 850 stoelen gekocht”

 1. Goedenavond,
  Ik zit met verbazing je site te lezen, mooi en begrijpelijk opgezet,
  Hoe is het afgelopen met de stoelen uit de 850,
  het lijkt mij ook erg aantrekkelijk.

  Met vriendelijke groet,
  Jos van leerdam (265 rijder)

  Beantwoorden
  • Ben er nog steeds niet aan toegekomen om ze erin te zetten (weet ook niet zeker of ik dat nog ga doen). Wel liet iemand anders me al weten dat hij 850 stoelen in z’n 240 gehad gezet.
   Het past prima. Deze stoelen zijn eventueel ter overname beschikbaar.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate