Betere bovenklep scharnieren Amazon combi gekocht

Nieuw zijn de bovenklep scharnieren voor de combi (onderdeelnummer 669443 en 669444) niet meer te koop. Die van mij zijn echter wel aan vervanging toe of moeten op z’n minst opnieuw verchroomd worden.

oude   bovenklep   scharnier   combi

Na wat zoeken vond ik in Zwitserland een New Old Stock (NOS) set, maar blijkbaar klopte de prijs in de webshop niet want toen ik de factuur kreeg waren ze opeens bijna dubbel zo duur geworden. Daarom toch maar even verder gezocht. Via Marktplaats vond ik een mooie gebruikte set.

andere   bovenklep   scharnieren   combi

Chrome is wel iets verweerd, maar kostten dan ook maar een derde ten opzichte van die in Zwitserland.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate