Benzine vulopening en klep voor P1800

benzineklep huis p1800In mijn 1800E of 1800ES wil ik uiteindelijk LPG inbouwen. Voor de P1800 is er eigenlijk geen logische plek voor de vulopening van de LPG-installatie. Aan de linkerkant in het zijscherm zit de benzine vulopening. Om de LPG aansluiting netjes weg te werken, wil ik identiek aan de linkerkant ook aan de rechterkant een afsluitbare benzineplek maken.

Om daar nou een heel linker zijscherm voor te slopen is een beetje zonde. Op eBay kwam ik een complete vulbehuizing met tankklep tegen. Deze kan ik dan mooi achter het roosterje in het rechter achterscherm erin lassen en zo de LPG vulopening netjes wegwerken.

 

1 gedachte over “Benzine vulopening en klep voor P1800”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate