Bedankt allemaal voor de warme reacties

Bedankt allemaal voor de warme en overweldigende reacties. Ik heb me nooit gerealiseerd dat mijn project zoveel mensen inspireerde.
Op dit moment weet ik niet hoe/waarom het is gebeurd en kan ik alleen maar gissen. Ik probeer die vraag voor nu te parkeren. Goed nieuws is dat de auto naar huis wordt gebracht. Mijn ouders hebben onze Volvo 940 afgezet bij de bergingsdienst die hem net hier in Zweden heeft afgeleverd.
We zullen onze reis offline hervatten.
Later zal ik bevindingen, gedachten en theorie├źn over de oorzaak van de brand onderzoeken en delen. Hetzelfde geldt voor de vraag “wat gaat er nu gebeuren?”
Nogmaals bedankt voor alle aardige en liefdevolle woorden. Zweden hier komen we weer!
PS. Voor wie het vorige bericht gemist heeft: onze elektrische Volvo Amazon combi vloog spontaan in brand toen hij geparkeerd stond (en niet aan het opladen).

Thank you all for the warm and overwhelming responses I1692922203 407 Thank you all for the warm and overwhelming responses I

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate