Batterij management systeem opstarten

Batterij management systeem opstarten via de kabelboom van de auto. Tot nu toe ging ik ervan uit dat de “high current in” fout die ik kreeg zou verdwijnen na het aansluiten van de shunt. Totdat ik een sticker ontdekte op een van de local cell monitoring bordjes en bleek dat ik een verkeerde BMCU geleverd had gekregen. Per ongeluk kreeg ik de verkeerde BMCU al door iemand anders teruggestuurd naar New Electric. Had niet weer als nieuw verkocht mogen worden. Het goede nieuws is dat ik een nieuwe heb gekregen.

Powered up the battery management system via the car wiring1692925562 397 Powered up the battery management system via the car wiring

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate