Banden laten maken en balanceren bij Kroonband

banden reparatie kroonbandAl enige tijd trilde m’n Volvo 244 GLE behoorlijk. Na het zelf monteren van m’n banden had ik ze nog steeds niet laten balanceren. Ook liepen de banden aan de rechterkant langzaam leeg. Hoog tijd om hier iets aan te laten doen.

Ik was altijd al erg tevreden over de service van Kroonband in Enschede, dus in combinatie met mijn afspraak in Enschede kon ik het hier mooi even laten doen. Ze hadden zelfs een leenfiets!

Uiteindelijk bleken de ventielen van de leeglopende banden niet goed af te sluiten. De auto rijdt nu een heel stuk beter!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate