Bagegeriemen 1800ES gekocht en antenne 940 gemaakt

Bagageriemen   1800ES   670157_IMG_6255Op marktplaats spotte ik een set originele bagageriemen zoals gebruikt op de achterbank van de 1800E en 1800ES (Volvo onderdeelnummer 670157). Deze ontbreken vaak of zijn helemaal verdroogd en daarop vervormd en opgekruld. Dit setje kwam uit een auto die schade had gehad en waren daarna weggelegd. Ze zijn in goede staat en moeten alleen even ingevet worden. Kunnen ooit mooi in mijn oranje 1800ES.

Daarnaast was de antenne van de Volvo 940 afgebroken en vond ik via de Volvo 700 Vereniging een nieuw voetje. Die kon ik zo op de bestaande kabel schroeven en was daardoor binnen 5 minuten vervangen. Weer lekker radio luisteren.

nieuw   antennevoetje

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate