Bagegerek in Volvo 940 gezet

bagagerek volvo 940 gemonteerdNadat ik zondag de rolhoes in mijn 940 had gezet is vandaag het bagagerek / hondenrek gelukt. Eerst was het even de vraag hoe de steuntjes moesten. Die ik erbij had gekregen hadden vaste pinnetjes en mijn 940 was daar niet op voorbereid. Dankzij het topic hondenrek, nog niet opklapbaar, hoe moeilijk kan het nou zijn wist ik in elk geval welk steuntje voor links was en welke voor rechts. Daarna was het een kwestie van gaatjes boren op de juiste plekken en klaar.

Daarna dacht ik ook nog even snel de sierstrips van de voorruit te monteren die ik laatst had gekocht. Helaas bleken ook die niet 1 op 1 te passen, ze zijn te lang. Maar even informeren of je die zelf moet inkorten of dat ik verkeerde heb besteld.

sierstrip voorruit volvo 940 te lang

1 gedachte over “Bagegerek in Volvo 940 gezet”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate