Badges gekocht voor mijn 245 GLE

Volvo 240 badgeAangezien mijn 245 GLE voor een deel is overgespoten en ze daarna helaas niet de moeite hebben genomen om de badges weer terug te plaatsen, moet ik die nu bij elkaar zoeken. Heb inmiddels als “Volvo 240” gevonden. Nu nog op zoek naar een GLE badge voor op de grille. (Bij degene die ik op eBay had gezien werd ik helaas op het laatst net overboden). Dus als iemand een GLE badge over heeft, hoor ik dat graag!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate