Autec poetsbrug gekocht

autec   poetsbrug   gekochtVia het Volvolvo forum heb ik een Autec poetsbrug gekocht. Deze kan maximaal 1,30 meter omhoog en werkt op luchtdruk / hydroliek. Het is een mooie zware en solide brug en kan tot 2,5 ton dragen.

Door de stangen niet voor alle klussen geschikt, maar ja, ik heb geen ruimte en hoogte voor een echte tweekoloms of vierkoloms brug. De meeste klussen kan ik er denk ik prima mee uitvoeren en het is een stuk veiliger dan het gebruik van assteunen.

Binnenkort de Amazon Combi die nu binnen staat er maar even uit en dan de brug binnen leggen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate