Andere airco condensor en droger Volvo 940

nieuwe droger en condensor Volvo 940Onlangs deed ik een mislukte poging om de nieuwe condensor te monteren in mijn Volvo 940. Ondanks dat ik hem op kenteken had besteld bleek deze niet te passen. Gelukkig stond er een Volvo nummer (6848131) op de huidige condensor waardoor op die manier makkelijk te juiste te vinden was. De droger was niet zo makkelijk te vinden. Na wat zoeken op Internet gokte ik dat het de 6847510 moest zijn. Officieel is die van een S90 / V90 met bouwjaar : 12/96-04/99. Via het forum van de Volvo 700 vereniging helaas geen reactie gekregen of zit de juiste is. Toch de gok maar genomen en die besteld.

Goede service van Voordeelparts.nl want ik kon zo alles omruilen en hoefde niet eens bij te betalen ondanks dat de nieuwe condensor en droger iets duurder waren. Dit als compensatie voor de retour verzendkosten die ik had.

De aansluitingen van zowel de condensor en droger zien er nu goed uit! Binnenkort maar een nieuwe poging om alles te monteren. Wel eerst nog even de juiste O-ringen bestellen, want die was ik nog vergeten.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate