Amazon laten taxeren

taxatieVandaag eindelijk m’n Amazon laten taxeren. Dit was in 2004 na het afronden van de totaalrestauratie al het plan, maar het is er nooit van gekomen omdat ik nog wat puntjes af wilde maken. Nu Orion Direct stopt met het verzekeren van oldtimers kon ik daar weg en per direct overstappen naar een andere verzekeraar. Ik had al een andere auto bij Snelder Duiven verzekerd en wilde al op termijn al m’n auto’s daar onderbrengen. Dit heb ik dus ook meteen gedaan, maar voor een all-risks verzekering is wel een taxatie nodig. Dit heb ik vandaag laten doen bij een Technische Commissie-lid van de Volvo Klassieker Vereniging. De auto werd erg zorgvuldig bekeken. Ik ben benieuwd naar het eindverslag.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate