Achterpanelen en deurpanelen voor 1800E opgehaald

panelen achter en deuren P1800Eindelijk ben ik weer eens bij Boele langs geweest en kon ik zijn prachtige gerestaureerde Volvo 1800E in het echt bekijken. Zie zijn weblog voor het verslag en foto’s van de auto. Ik heb bij hem een P1800 klokje gebracht en deurpanelen en achterpanelen voor mijn 1800E opgehaald. Ik heb deze auto namelijk zonder interieur gekocht. De achterpanelen zijn niet heel mooi meer, maar wel een goede basis om nieuwe te maken. De deurpanelen heb ik helaas niets aan, want het is het type uit twee delen voor de eerdere P1800 serie. Die mogen dus zo naar een andere liefhebber.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate