2 gedachten over “7J Ansen Sprint velgen gemonteerd”

 1. Hoi,

  Ik wil ook graag nieuwe Ansen velgen plaatsen op mijn Amazon. Waar heb je ze gekocht en waarom heb je voor 7 J gekozen. Kan ik een keer komen kijken ?

  gr Ton

  Beantwoorden
 2. Deze set velgen heb ik een keer toevallig op Marktplaats gevonden. Ze waren toen nog zonder wielmoeren en naafkappen, dus die heb ik er later nog los bij gekocht. De velgen zijn nog nieuw te koop. Zie ook mijn pagina over de overige brede velgen voor de Amazon.

  Later heb ik de set verkocht omdat ik origineel brede velgen voor m’n Amazon had gevonden. Komen kijken is dus helaas geen mogelijkheid meer.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate