3x Amazon combi opgehaald – it wasn’t me

Dat was een aardig rondje Nederland 620 km met 90 km/h om een drietal Amazon combi’s op te halen. Deze keer niet voor mezelf, maar voor m’n vader.

3   stuks   amazon   combi

De blauwe is een mooie en complete auto met diverse leuke opties zoals een gereviseerde J-type overdrive, RVS uitlaat, deels RVS bumpers en hij zit goed in de lak met maar een minimaal aantal roestplekjes. Helaas zijn niet meer alle naadjes zoals origineel zichtbaar.

De andere twee casco’s zijn roestig, maar wel ongelast. Met name van de bruine is echt nog wel wat moois te maken. Ophalen was nog wel even een onderneming omdat onder de bruine geen achteras zat. Die hadden we zelf meegenomen.

combi   bruin   zonder   achteras

Gelukkig stond de auto boven een smeerput waar je aan de achterkant zo in kon lopen dus die as zat er zo onder.

combi   bruin   staat   weer   op   zn   wielen

Daarna was het een kwestie van even de remblokken aan de voorzijde een tikje geven en vervolgens rolde hij zo de trailer op.

combi   bruin   opgeladen

De groene rolde een stuk makkelijker dus ook die stond zo op de trailer. Die heeft nog wel wat meer roest, maar is ook een onverprutste auto.

groene   combi   opgeladen

Sowieso met alle losse delen erbij een mooie hoeveelheid onderdelen.

losse   onderdelen   op   de   aanhanger

En klaar voor vertrek.

klaar   voor   vertrek

Onderweg nog even tanken en gecontroleerd of alles goed vast zat.

onderweg   even   tanken

Gelukkig erg goed weer gehad. Bij m’n ouders nog even een oud en roestig voorscherm opgezocht om de wielboog uit te halen als reparatieplaatwerk voor achter en om wat te proberen voor de CHAdeMO tankklep.

7 gedachten over “3x Amazon combi opgehaald – it wasn’t me”

  1. Wow Lars, goed bezig 🙂 . Er is geen twijfel mogelijk, het zit gewoon in de familie. De Amazon Combi dichtheid is nergens groter in Nederland dan bij de familie Rengersen

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate