Nu de RVS bakken geleverd zijn en goed passen, is het tijd om alles echt in elkaar te lassen. Ondanks dat ik een TIG apparaat gekocht heb en dat voor het lassen van de kachel prima ging, heb ik besloten het lassen van de bakken uit te besteden. RVS heeft de neiging om erg te trekken en vervormen tijdens het lassen en bovendien is batterijen ophanging een kritisch onderdeel. Daar komt bij dat ik ook gewoon mooie lassen wil. Dus met het hele spul gesorteerd en wel naar Mischa van Garage71 gegaan.

Vakmanschap, petje af. Zeker omdat het toen heel erg warm was.

En inderdaad, af en toe even richten na het hechten, maar het werd een mooi strak geheel.

Mooi om te zien hoe zo een ontwerp waar ik intensief aan heb gewerkt werkelijkheid wordt.

Een module passen in het frame. Check! Past perfect.

En het frame in de buitenbak. Check! Zit ook als gegoten.

Dus blij met dat tussenresultaat.

Er is nog heel wat laswerk te doen, dus wordt vervolgd….