1800ES verkocht en weggebracht

1800ES weggebrachtVandaag de afscheidsrit gehad met mijn 1800ES, wat heeft die auto een lekkere wegligging. Toch wel jammer om de auto weg te doen na er zo lang aan gewerkt te hebben. Gelukkig gaat hij naar een liefhebber in Zuid Frankrijk. Dat is eigenlijk ook een veel beter klimaat voor hem. Het elektrische schuifdak zal dan wel goed van pas komen.
En nu heb ik weer ruimte voor een volgend project! Eerst de Volvo 245 rijklaar maken en daarna denk ik aan de Amazon cabrio.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate