1800E te koop kijken

1800E sietseOp marktplaats zag ik een prachtige basis voor een beter dan nieuwe 1800E te koop. Snel gaan kijken en het verrichtte werk was inderdaad prachtig. Toch zat er voor mij teveel strakmaak werk aan (iets wat ik niet zelf kan), dus heb hem niet gekocht.

Daar komt bij dat je eigenlijk voor de zekerheid een donor auto nodig hebt om hem helemaal goed op te bouwen en daar is mijn E net te goed voor. Dan kan ik beter mijn eigen 1800E opbouwen tot dit stadium.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate