123 Tune programmeerbare ontsteking gekocht

In mijn huidige Amazon rij ik naar volle tevredenheid met een 123 ontsteking. Omdat ik plannen heb met een dubbele solex carburateur en een TT4 nokkenas, kan het zijn dat de standaard ontstekingscurves niet meer voldoen. Helemaal omdat ik ook een lambda set heb is een 123 tune een mooie aanvulling. Hiermee kun je zelf je ontstekingscurves programmeren en zelfs tijdens het rijden optimaliseren.

123   tune   4RVV

Dat bracht me op het idee om in mijn nieuwe RVS abarth uitlaat ook meteen een bung voor de lambda sonde te laten lassen. Deze lasbung compleet met dop heb ik dus ook maar meteen gekocht bij NL tuning.

RVS   lasbung   lambda

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate