123 Ontsteking gemonteerd in Amazon

123 geplaatstNa laatst een 123 ignition gekocht te hebben, had ik dit weekend eindelijk tijd om hem te monteren. De puntjes die ik in juni vervangen had (na door ingebrande puntjes stil te hebben gestaan) waren alweer vrij ver ingebrand.

Met de 123 erin loopt hij echt super. De auto trekt ook een stuk beter. Dus hoe hard ik ook tegen de forse investering aan zat te hikken zeg ik net als iedereen “het is het waard”.

Nu krijgt hij nog even een apart met de hand geschakelde gezekerde voeding rechtstreeks van de accu. Op de zekeringkast valt tijdens het starten namelijk de spanning weg. Meteen even diodes kopen voor een diodesetup.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate